news%2Fekonomika%2Fchergova-zrada-v%D1%96d-%C2%ABbratno%D1%97%C2%BB-ros%D1%96%D1%97-u-vazhk%D1%96-chasi-%C2%ABa-mi-n%D1%96chogo-ne-ob%D1%96tsyali%C2%BB
931

Украина

Подрубрики будут тут
 

Чергова зрада від «братньої» Росії у важкі часи - «а ми нічого не обіцяли»

А ви чекали на щось інше? Влада ЄС підтвердила, що обіцяна знижка на газ відбудеться тільки після вступу до Митного Союзу. Про це цинічно повідомив перший віце-прем'єр РФ Ігор Шувалов.

Україна, підписавши зобов'язання щодо Митного союзу, може отримати іншу ціну на газ, однак поки що передчасно говорити про її готовність утворити з Росією єдину митну територію, вважає чиновник.

Уряд України раніше призупинив підготовку України до підписання угоди про асоціацію з ЄС. Кабінет міністрів пояснює своє рішення відчутним зниженням товарообігу зі своїми основними партнерами - Росією і СНД, складною ситуацією в економіці і витратами, що Київ ще може зазнати від укладення асоціації.

«Зараз важка ситуація, і там зараз потрібно займатися розвитком виробництва, їм потрібен недорогий ресурс, щоб запустити підприємства і продати вироблену продукцію. Думаю, що ніхто, крім Росії, не зможе так швидко надати Україні потрібні ресурси і в такому обсязі», - цитує Bloomberg Шувалова.

«Ми також можемо надати позику. Але просто так допомагати без будь-яких зобов'язань - не будемо. Ми не можемо просто так рятувати Україну: вони повинні прийти до нас з якимось конкретним і аргументованим порядком денним», - ось такою фразою показує своє справжнє обличчя російська позиція по Україні.

Можливо вже після таких заяв затяті фанати МС та дружнів відносин з Росією зрозуміють – що це – дорога в нікуди, тим більше тепер, коли Україні опинилася в справжній ізоляції.

Информационное Агентство RBN.cc

Теги: 
Теги: 
Теги: