news%2Fobshchestvo%2Fdlya-bazhayuchikh-pokinuti-donetsk-pasazhirsk%D1%96-po%D1%97zdi-v%D1%96dpravlyatimutsya-z-yasinu-0
931

Украина

Подрубрики будут тут
 

Для бажаючих покинути Донецьк! Пасажирські поїзди відправлятимуться з Ясинуватої

Прес-служба Донецької залізниці повідомляє, що у зв'язку з руйнуванням залізничної інфраструктури на ділянці Донецьк-Ясинувата всі пасажирські потяги далекого прямування 12 серпня будуть відправлятися зі станції Ясинувата через ділянку Костянтинівка-Слов'янськ-Лозова. Виняток становить поїзд №584 Маріуполь-Київ, який відправляється з Маріуполя і прямує за маршрутом Волноваха-Камиш-Зоря-Запоріжжя.
У прес-службі зазначають, що Донецька залізниця вживає всіх заходів для забезпечення безпеки пасажирських перевезень. Потрібно відзначити, що через бойові дій існують затримки поїздів, як при відправленні, так і по прибуттю. «Дані незручності виникають виключно через те, що доводиться в оперативному порядку коригувати графік, а іноді й маршрут прямування поїздів з метою забезпечення безпеки пасажирів і залізничників», - йдеться в повідомленні.
При плануванні поїздки необхідно звертатися за уточнюючою інформацією в залізничні каси і довідкові служби вокзалів, а також стежити за оголошеннями на вокзалах та станціях, де по гучномовному зв'язку проводиться регулярне інформування про всі зміни в графіку руху поїздів. Залізничники також радять стежити за оновленнями інформацій на офіційному сайті Донецької залізниці в розділ «Новини».

Информационное Агентство RBN.cc