press%2Fnovogodnie-elki-po-dostupnym-tsenam-opt-i-roznitsa%2F61151
931

Украина

Подрубрики будут тут
 

Пресс-релизы / добавить пресс-релиз /

Новогодние ёлки по доступным ценам: опт и розница

ГП «Северодонецкое лесоохотничье хозяйство» реализует для населения по доступным ценам елки новогодние сосны крымской и обыкновенной, новогодние комплекты за наличный и безналичный расчет, оптом и в розницу.

Державне підприємство «Сєвєродонецьке лісомисливське господарство» входить до складу Луганського обласного управління лісового і мисливського господарства Держкомлісгоспу України і розташоване в західній частині Луганської області на території Попаснянського, Новоайдарського та Кремінського районів, а також на території міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Первомайськ.

Загальна площа ДП «Сєвєродонецьке ЛМГ» складає – 32577,2 га.

Природно-кліматичні умови.

За лісорослинним районуванням територія ДП «Сєвєродонецьке ЛМГ» належить до степної зони, до району піддонецьких степів і розташована в басейні ріки Сіверський Донець та його приток Борової, Єрика, Лугані. Клімат розташування підприємства континентальний, характеризується різким перепадом температур, пізніми весняними і ранніми осінніми заморозками, весняними суховіями, низькою відносною вологістю, нерівномірним випаданням опадів в літній період. В цілому ж клімат сприятливий для успішного росту наступних деревних та чагарникових порід: сосни звичайної, дуба черешчатого, ясена звичайного, тополь, кленів та інших.

За характером рельєфу територія лісомисливського господарства розділена на правий нагірний підвищений берег р Сіверський Донець, заплаву р. Сіверський Донець і другу надлугову піщану терасу лівого берега тієї ж ріки. Ширина заплавної тераси від 0,5 до 3 км. Друга піщана тераса розташована вище заплавної і здіймається над меженним рівним ріки на 9-20 м, а ширина її сягає 10-14 м. Рельєф заплавної частини рівний, рельєф піщаних терас відрізняється наявністю піщаних бугрів, котловин видування, дрібних, мілких озер і численних боліт, що пересихають. Рельєф правого нагірного берега р. Сіверський Донець, нерівний, в багатьох місцях перетятий балками та ярами.

Основними типами і різновидами ґрунтів є ґрунти, що утворені на піску: дернисті слабкопідзолені, дернові, лугові, лугово-болотні, чорноземи на лесових породах, чорноземи щебенюваті, малопотужні, мергеля, болотяно-торфяні ґрунти. В останній час спостерігається підвищення рівня ґрунтових вод і насадження вільхи та берези на болотяно-торфяних грунтах знаходяться в зоні підтоплення. Підвищення рівня ґрунтових вод спостерігається в рекультивованих піщаних кар’єрах, що негативно відбивається на насадженнях сосни звичайної.

Тел.: (06452) 4-15-79
Т.моб.: 050- 860-50-79
http://sevles.gorod.dn.ua/

Рубрики каталога: 
лес и пиломатериалы
Рубрики каталога: 
лесничество
Рубрики каталога: 
лес